Recentie: Dr. Oetker Casa di Mama Tonno

×

Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /var/www/deployments/debestesupermarktpizza.nl/includes/common.inc).

Dit is de enige pizza (met dunne bodem) die ik gevonden heb met tonijn erop die geen ontzettend neppe vissmaak heeft of een overheersend extra ingrediënt zoals pesto.

Maar om bij het begin te beginnen: de bodem. Dit is een rauwe pizza. Kost wat extra tijd maar het smaakt een stuk beter. Deze bodem heeft precies het goede zoutgehalte zodat het niet een smakeloze hap brood is wat er onder zit en dat je liever de rand laat liggen dan dat je het opeet.

Het nadeel van de rauwe bodem is wel dat als je de pizza er net niet lang genoeg in de oven hebt gehad dat het midden van de bodem ontzettend smerig is. Deze pizza's moeten ook op 250 graden bereid worden en het is erg belangrijk dat de oven ook echt voorverwarmd wordt. De oven die ik heb gebruikt kan helaas maar tot 220 graden wat er voor zorgt dat de randjes van de ui al een beetje zwart beginnen te worden voordat de bodem gaar is.

Deze pizza is belegd met tonijn en ui. De rauwe pizza ziet er uit alsof er veel te veel ui op zit maar dit is niet de meest smaakvolle ui dus het overheerst niet als de pizza klaar is.

Wat veel vaker een probleem is bij vis pizza's is dat er een heel klein beetje vis op zit en dan dat wordt aangevuld met een smaakversterker of wordt weggemoffeld met andere ingrediënten waardoor je geen vis meer proeft of je een erg overdreven vissmaak op de pizza krijgt. Van alle diepvries vis pizza's die ik heb gehad heeft deze toch de meest realistische tonijn smaak (vergeleken met tonijn uit blik met een 100% handgemaakte pizza in een traditionele italiaanse pizzaoven)

Conclusie: Als je zin hebt in een vispizza neem dan deze. Als je liever een dikkere pizza wil, neem dan de Dr. Oetker Big American California.

Dr. Oetker Casa di Mama Tonno

Inhoud: 
435 gram
Aantal pizza's in verpakking: 
1
Kilocalorieën per pizza: 
Onbekend
Bodem: 
Rauwe bodem
Populariteit: 
1
Dieet: